divendres, 25 de març de 2011

els 4 Osonencs de la Cape Epic 2011


Avui en Jaume i en Pep ja han rodat una miqueta... 75 km, per carretera.
A 2/4 de 9, després d’esmorzar, han carregat les bicis a uns remolcs especials per a bicis i amb les furgonetes han anat cap a CAPE POINT la punta on es divideix l’oceà Atlàntic i l’Índic, parant a diferents llocs per a poder fer fotos del paisatge. També han parat a una zona on hi havia pingüins i han vist una illa on hi van taurons a reproduir-se.Un cop han arribat a CAPE POINT, els ciclistes osonencs han pujat a dalt, on han coincidit amb un equip de rugby argentí que està fent una gira per Sud-àfrica.
Havent dinat, han agafat les bicis per rodar una miqueta... però aquesta miqueta han estat 75 km. per carretera, ja que han anat seguint la costa fins arribar a l’hotel.
Si volien podien pujar a la furgo, però en Pep Terradellas i en Jaume Palau han pensat que com que demà serà un dia de tràmits de la carrera, i no pedalarien, ja els anava bé.
Eren uns 30, entre nois i noies, de Puerto Rico, Suïssa, Flandes, Itàlia (Venècia ), ...etc.
Demà ja faran el registre, entraran les bicis al parc tancat i a preparar–ho tot per començar la ABSA CAPE EPIC !!!
En Jaume i en Pep (FITNESS VIC – RCB SPECIALIZED) ens han comentat que en el grup no se n’hi veia cap de manco!!! Que tothom va amb uns pepinos de btt que tela... i de cames...
Recordeu que els podeu seguir al Facebook de Fitnessvic.
Foto d´en Jaume palau i Pep Terradellas, Pep Serra i Jordi Collell