dijous, 8 de juliol de 2010

1ª. Puigsacalm Extrem Mountain Maratho

any la Vall d’en Bas (La Garrotxa) i concretament el poble de Sant Esteve d’en Bas, seran l’escenari idoni per celebrar el proper dia 31 d’octubre de 2010 la 1ª. Puigsacalm Extrem Mountain Marathon (St. Esteve d’en Bas). Des de l’Associació Esportiva Diedre, Thunar Esports i G.E.C.A. “Lletissonada” us convidem a gaudir d’un matí ple de sensacions en un dels indrets més privilegiats de Catalunya, ja sigui pel magestuós Puigsacalm, pels seus frondosos boscos, pels seus penya-segats, per la gran varietat d’animals que hi viuen o pels seus habitants que es fan seva aquesta terra.

El recorregut de la
1a. Puigsacalm Extrem Mountain Marathon (St. Esteve d’en Bas) amb sortida i aribada a la població de Sant Esteve d’en Bas, transcorre en un 98% pel terme municipal de la Vall d’en Bas i la resta pel terma municipal de Sta. Maria de Corcó (l’Esquirol).
El circuït de 42,195Km. té un desnivell de més de 6000m. i passarà pel barri de Can Trona, Sant Privat d’en Bas, el Salt de Sallent, el Camí dels Matxos, per la Mare de Déu de les Olletes, el Coll de Forn, la Canal dels Ganxos, el Puig dels Llops, el Puigsacalm (1514m), la Carena del Tossell, Coll de Bracons, Serra de Llancers, Puig de la Freixaneda, Santuari de Cabrera, Pla d’Aiats, Puig de la Bastida, Falgars d’en Bas, Sant Miquel de Castelló i finalment arribarà a Sant Esteve d’en Bas.
El temps màxim per realitzar tot el recorregut serà de 9 hores.
Uns dies abans de la cursa la organització establirà dife
rents talls de pas al llarg del circuït de la marató.