diumenge, 14 de desembre de 2008

ple absolut al pabelló de Sant Julià

Avui he quedat gratament sorprès per el ple apsolut al pabelló de Sant Julià,
he vist que el ciclisme es més viu que mai.

Més de dues hores, han parlat del futur del ciclisme, dels amateurs que venen, que volen fer el salt a professional, els professionals de les curses que faran al 2009, les curses que voldrien fer i els equips no els deixen , moltes anècdotes de les curses i han parlat del doping amb el Sr. JUAN CARLOS ALAMEDA Metge esportiu (ExSaunier Duval)
.
El moderador Sr. CARLES DE ANDRÉS (Director de Teledeporte) ha sigut de molt profit els seus comentaris i es un puntal dins del ciclisme. En Mauri com sempre molt mediàtic i ens ha explicat un xic com funcionen els equips per dins i ens ha deixat anar que té un projecte amb un equip Andorra per el 2009. En jufre ens ha explicat la seva basant com a professional i els seus sentiments d´ impotència al tour per el cas Ricco,
Ens ha llegit una carta de gratitud per els anys de cicilsme amb en el Sr. Viladoms que és el director esportiu de cc.calma i llegint la carta i recordant els inicis d’ell quan en Viladoms en el portava a les curses i ha hagut de fer una parada d´emocionant que estava i el públic ha saltat amb un aplaudiment d´ ànims.
La resta de contertulians juntament amb el públic hi ha agut molt de feeling.

Mentres a fora ha nevat 5 minuts, a dintre hi havia un caliu de pedal extraordinari.