dimarts, 20 de maig del 2008

El camino el rey (Malaga)

Aquest és un vídeo molt interessant i original que mostra un lloc proper a Màlaga, Espanya;, un penya-segat on es troba una ruta denominada Camí Del Rei. (camino del rey)És una zona bé coneguda per escaladors.

La història explica que en l'any 1921, Alfonso XIII va passar per aquí quan va obrir les reserves d'aigua del panta i aquest succés va donar el nom al camí: "El Camí del Rei", amb una longitud de 3 kmque te de llarg, trams i amb una amplària de tot just 1 m., i té fins a 400 metres d´alçada.

Desafortunadament aquesta tancat des de 1992 a causa de perill pel seu mal estat. Avui dia solament és travessat per escaladores, per a practicar aquest esport de risc .i dic de risc per la dificultat del recorregut, ja que només és apte per a les persones més experimentades i atrevides; perquè com podeu veure, es tracta d'un lloc amb una altura considerable

Sobretot, cal destacar que impressiona la forma en la qual s'ha fet aquest vídeo, ja que mostra de forma real el recorregut per la muntanya, com si ho estiguessis fent el teu mateix, la persona que grava el vídeo subjecta la camera molt bé, enfocada el camí a seguir, i les vistes impressionants, d'aquesta manera l'espectador sent com si el mateix caminés per la ruta.

Aquest video va ser penjat en Internet el dia 1 de març i ja té 903,816 reproduccions i 99 comentaris.