dissabte, 17 de maig del 2008

BikeaVic, 75k amb gps o llibre ruta, 75 km amb un desnivell positiu de més de 1500 m.


Hola pillats dels blogs, fam de pedal hi va!!!!
algú mes s’hi apunta?
digueu-me quelcom.

BikeaVic consisteix amb una travessa amb llibre de ruta o GPS, que es realitza el diumenge 1 de juny. La prova consta de dos recorreguts de diferent distància i desnivell.

BikeaVic: 75 km
És una travessa adreçada a aquells ciclistes amb autonomia suficient per realitzar uns 75 km amb un desnivell positiu de més de 1500 m.
La travessa es fa íntegrament amb llibre de ruta o GPS, i no hi haurà cap senyalització per part de l'organització, per tant, és imprescindible portar comptaquilòmetres o GPS per realitzar la prova.
També és necessari portar menjar i beure suficient, documentació, diners i casc.
L’organització facilitarà el llibre de ruta o els tracks i waypoints per seguir el recorregut i proporcionarà un sol punt d’avituallament.
Els camions i els autocars sortiran a 2/4 de 7 del matí de la zona esportiva de Vic per al trasllat dels participants i les bicicletes fins al lloc de la sortida a Gombrèn. La sortida prevista de Gombrèn és a les 8 del matí.

Tots els participants dels dos recorreguts han de disposar de la llicència federativa que cobreixi la modalitat de Bicicleta de Muntanya. En cas de no tenir-ne, la organització pot tramitar una assegurança temporal amb previ avís.

Preus:
BikeaVic + transport: 20,00 € ( Socis 18€ )
Assegurança temporal: 5,00 €

Inscripcions: Personalment a:

Unió Excursionista de Vic
C/ Riera, 22 (baixos). Vic. Tel. 938855120
btt@unioexcursionistavic.org
(Horari de dilluns a dijous de 7 a 9 del vespre)

Muntanya de Llibres
C/ Jacint Verdaguer, 17. Vic. Tel. 938850885
info@muntanyadellibres.com


Tracks i Waipoints: Els inscrits a la prova que vulguin utilitzar GPS, poden demanar els tracks i waypoints durant la última setmana a: info@muntanyadellibres.com

El dijous 29 de maig de 2008, a les 9 del vespre es tancaran les inscripcions, un cop passada aquesta data, l'organització es reserva el dret de fer inscripcions o no.
Com arribar-hi? ____________

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan es fa aquesta sortida?

Unknown ha dit...

hola!!!
el 1 de juny merci