divendres, 15 d’octubre de 2010

7a edició de la Btt Manlleu

Amics del mountain bike, un any mes els socis del Club Ciclista Manlleuenc, amb els colaboradors de sempre i més entusiasme que mai, us hem preparat la 7a edició de la BTT Manlleu.  Com cada any farem 3 recorreguts: un per la gent no iniciada i mainada amb ganes de pedalar, un altre pensat en bikers iniciats en el mountain bike i finalment el recorregut dur i exigent  per als bikers millor preparats.   Les distáncies aproximades d'enguany seran:
CURTA 19km.
MITJANA 38km.
LLARGA 58km.

Com sempre us intentarem sorprendre descobrint racons i caminets inèdits de les nostres contrades.   Aquest any ens movem lleugerament de zona i us portarem a descobrir el Bisaura i la Vall del Ges, per acabar a la tradicional zona del Cabrerès- Collsacabra. 
Segur que us agradarà!  Trobareu tota la informació de les rutes, i tots els detalls de la marxa al nostre web.  http://www.bttmanlleu.com  A més, ja us podeu inscriure via web, i ben aviat als establiments habituals. Us hi esperem a tots.  Per qualsevol dubte no dubteu en contactar-nos: info@bttmanlleu.com  Atentament  BTT Manlleu